Huidige vacatures

Management Assistant (m/v/x)

Om de groei van het aantal projecten en de diversiteit van hun verantwoordelijkheden te ondersteunen, zijn het Nationaal Intermutualistisch College (NIC) en het Intermutualistisch Agentschap (IMA) vandaag op zoek naar een tweetalige (Nederlands-Frans) administratieve medewerker(ster).

En savoir plus

Afgesloten vacatures

Data analist - onderzoeker (m/v/x)

Het Intermutualistisch Agentschap zoekt een data analist - onderzoeker voor een samenwerking met het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ). Heb je een passie voor data en onderzoek, sterke kwantitatieve onderzoeksvaardigheden, en wil je meewerken aan het meten, transparant maken en verbeteren van kwaliteit van zorg, patiëntveiligheid en –ervaringen ? Dan is deze job iets voor jou !

En savoir plus

Data analist/Project Manager (m/v/x)

Heb je een passie voor data en onderzoek, en wil je dit combineren met projectcoördinatie in het domein van de gezondheidszorg ? Programmeer jij graag in SAS of R ? Dan is deze job iets voor jou !

En savoir plus

Data analist – projectcoördinator open data (m/v/x)

Heb je een passie voor data en wil je dit combineren met projectcoördinatie in het domein van de gezondheidszorg ? Wil je relevante statistieken ontwikkelen en deze ter beschikking stellen in een open database ? Dan is deze job iets voor jou !

En savoir plus

Coördinator fraudebestrijding in de gezondheidszorg (m/v/x)

Het Intermutualistisch Agentschap zoekt een coördinator fraudebestrijding in de gezondheidszorg. Ben jij gemotiveerd om je te verdiepen in de gezondheidszorg en de ziekteverzekering, en heb je een talent voor een coördinerende rol ? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen.

En savoir plus

ASBL Agence InterMutualiste

Avenue du Boulevard 21 B7

1210 Bruxelles

BCE 0478.655.210 ● RPM Bruxelles

@IMAAIM7

AIM-IMA

Liens utiles

Partenaires